Известие

Collapse
No announcement yet.

Предпочитани свещи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предпочитани свещи

С какви свещи трябва да се кара алфа 155t.s 1.8 питам защото,тук в Еспания има много пишман майстори.Благодаря

Re: предпочитани свещи

Първоначално публикувано от geivmi
    С какви свещи трябва да се кара алфа 155t.s 1.8 питам защото,тук в Еспания има много пишман майстори.Благодаря
    Golden Lodge 25 HLD в Испания не знам как стои проблема с МЕНТЕТАТА , за България проблема е сериозен , ако свеща е оригинална няма да имаш ядове в Германия има само оригинални на цена 5 евро за бр.има и някакъв двуелектроден CHAMPION който дават като заместител. УСПЕХ!!!
    -Аз си мисля нещо, мисля си .
    -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
    Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Ето двата Championa които ми дадоха за 155 8v :
      (едните са каталожните 6YCC, а другите се оказаха в кутията по грешка)
      Иначе ако си намериш Golden Lodge 25HLD ще е най-добре

Между другото, имам 5 бр 6YCC и 3 бр от другия модел - ако някой ги иска, пишете - гарантирано оригинални са !
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

ако питаш мене си сложи NJK или Denso
        само гледаи топлинното число да съвпада
        Volvo S80 2.0 T5 180hp
        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

NGK...за мен са наи добрите свещи.....но в БГ не можах да намеря....намерих тези който отговарят, но трябваше и лулите, или кабели да сменя с тях...така че сложих последния пат Шампионки C6YCC и то с един електрод, и сам по довлен от Голден лоч......
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Aз я карам с бош но нещо неми харесва, пали малко трудно.

Comment

Добре да дайте магазин дето в него няма да намеря ментаци и конкретен модел за 8в моторите. Някой има ли такива впечатления. Аз моите откакто имам колата не съм ги поглеждал... та май идва времето да се сменят.

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

...ами има едни свещи BERU, които са 4-електродни и на този етап съм без забележки към тях!
                AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Denso P-U 22 не са лоши,има ги на Симеон ,преди Опълченска в дясно-посока К.Величков-магазин Косер-около 5лв.бр.
                  sigpicSelenia 20K for Alfa Romeo

Comment

А дали могат да се комбинират на твин спарк-а иридиеви и обикновени 2 комплекта, по една от вид на цилиндър???
                    Става дума за 8в мотора

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Може и да може,но това по каталога ще ти кажат.Но /моят съвет / сложи си нормалното Денсо -иридиевите са доста по скъпи и не си заслужава,а и не си спомням дали ставаха за 8в.

Comment

Първоначално публикувано от nuvolari
                        а и не си спомням дали ставаха за 8в.
                        То няма какво да стават, купуваш си модела иридиеви свещи за твойта кола.

Alfa Romeo 155 1.8TS
                        Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от nuvolari
                          Може и да може,но това по каталога ще ти кажат.Но /моят съвет / сложи си нормалното Денсо -иридиевите са доста по скъпи и не си заслужава,а и не си спомням дали ставаха за 8в.
                          Ти каква кола си карал с иридиеви, че казваш с лека ръка че не си залужава?
                          www.facebook.com/workshox

Comment

НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ИРИДИЕВИТЕ -ПОРАДИ ВИСОКАТА ИМ ЦЕНА-ТОВА ИМАХ ПРЕДВИД.ИНАЧЕ ИРИДИЕВИТЕ СА СУПЕР.КОЛЕГАТА ЩЕ СИ ПРЕЦЕНИ -АКО ГО УСТРОЙВА ЦЕНАТА.......ДА СИ ГИ ВЗЕМЕ.

Comment

В AutoHit ми казаха за IRIDIUM POWER IK22 цена 28лв бройката :P Ако имах нужда от 4 бих ги взел, но 8х28 = МНОГО, отивам като на 16В цените за свещите
                              Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
                              Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
                              Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Working...
                              X